løten ungdomsskole, hadeamå bare skrive litt om 10. klasse gjengen :) jeg kommer til å savne dere masse! dere har jo gjort meg til den jeg er nå. selv om jeg ikke var så veldig mye sammen med en del av dere. noen av dere kan jeg knapt navnet på. men to år med dere har jeg vært igjennom, så kommer til å savne å ikke ha dere i hverdagen min lenger. det kan jeg love dere! mange av dere jeg kommer til å savne veldig mye, andre kommer jeg til å bare være glad for å være kvitt! :) så håper jeg aldri ser mange av dere igjen, mohaha :) neira! jeg vet dere kommer til å savne meg også. selv om jeg ikke var så mye i timen anyway. men dere kommer til å savne all den uroen jeg laget :) det vet jeg! spesielt lærarne. dem kommer til å sitte å gråte i årene fremover, med mindre dem får noen av bøllene i 8 eller 9 som elever ;) jeg har lagt igjen mine spor på denne skolen, det kommer dere til å se! hahaha. men en ting lover jeg. jeg kommer tilbake for å hilse på alle lærarne :) fordi dere blir ikke kvitt meg så enkelt, deal with it. i'll be back, so watch up! men til mange av 10. klassingene; hadea!

6 pølser

Josef

08.jul.2010 kl.16:14

Er du kjendis på ungdomsskola du gikk ut ifra, eller? ;) Get over it, ingen av lærerne som kommer til å gråte. Tror de heller kommer til å være pleased.

JANNICKE

08.jul.2010 kl.16:38

ahahaha, alle vet hvem jeg er liksom :p men lærarne hater meg, dem kommer til å feste;)

Josef

09.jul.2010 kl.14:52

Grunnen til at "alle" vet hvem du er trenger ikke nødvendigvis være positiv ;) Så om du får negativ oppmerksomhet, så er ikke det noe å skryte av.

JANNICKE

10.jul.2010 kl.03:48

jeg skryter av hva jeg vil, okei? hold kjeft. min blogg, skriver faen meg akkurat hva jeg vil! og alle hater meg, det vet jeg :)

Josef

10.jul.2010 kl.18:41

Jaja, mener bare at om du faktisk SKRYTER av negativ oppmerksomhet og at du skulker skolen, så burde du kanskje roe deg ned noen hakk ;) Bare å skrive hva du vil, det blir jo underholdning for andre som vet hvordan du er.

JANNICKE

10.jul.2010 kl.21:57

hold kjeft

Skriv her

hits